E-LIQUIDS EN VEILIGHEIDSINFORMATIEBLADEN

ViB – MSDS – SDS – safety datasheet

E-liquids en veiligheidsinformatiebladen

E-liquids zijn populair en komen steeds meer in de handel. De distributie van deze vloeistof voor de e-sigaret, ook wel e-smoker genoemd, moet wel op een juiste manier gebeuren. De e-liquid wordt als een chemisch product gezien en daarom moet het ViB van een e-liquid voldoen aan landelijke én Europese wet- en regelgeving. Onze specialisten helpen u graag met een correcte en veilige distributie van e-liquids.

Correcte ViB informatie van e-liquids

De nicotine alsook de smaakstoffen in de e-liquids zorgen voor verschillende CLP classificaties en afhankelijk van de hoeveelheid en samenstelling kan de informatie in het ViB verschillen. Iedere smaak kan daarmee andere gevaren met zich mee brengen, die volgens CLP en de TPD gedeeld moeten worden met de gebruiker maar ook met de nationale anti-gif centra.

Onze specialisten kennen de geur- en smaakstoffen industrie. Ze hebben uitgebreide specialistische ervaring met e-liquids en kunnen zorgen voor de correcte ViB’s. Controles van de NVWA worden door onze klanten niet meer als vervelend ervaren.

JA IK WIL GOEDGEKEURDE VIB´S AANVRAGEN