CLP LABELS

Het CLP label (gevarenetiket) is essentieel om ervoor te zorgen dat gevaarlijke stoffen en mengsels veilig worden gehanteerd, opgeslagen en getransporteerd. Het gevarenetiket geeft cruciale informatie over potentiële risico's en is daardoor onmisbaar bij de verkoop van gevaarlijke stoffen of producten.

Etiketten die voldoen aan de eisen.

Lever je gevaarlijke stoffen of producten en heb je naast de veiligheidsinformatiebladen ook etiketten/labels nodig? 

Met onze specialisten kun je erop vertrouwen dat de etiketten/labels nauwkeurig zijn en voldoen aan de voorschriften. De professionals die hiermee omgaan, hebben de expertise en tools die nodig zijn om labels/etiketten op te maken die aan alle vereisten voldoen, inclusief taal- en opmaakvereisten.

Neem contact op

Samenstellen van het label/etiket

Het opstellen van etiketten/labels is voornamelijk het verzamelen van verschillende soorten informatie en die combineren tot een etiket/label dat voldoet aan de gestelde eisen. Vaak worden etiketten/labels intern opgesteld en voorzien van een marketingsausje voordat ze op de verpakking worden bevestigd.

De (B2B) etiketten/labels die wij verzorgen worden voorzien van bedrijfsidentiteit en in het juiste (gewenste) formaat aangeleverd in pdf. Klaar om geprint en op de verpakking bevestigd te worden.

Laat de (B2B) etiketten/labels door onze specialist opmaken en bespaar jezelf de tijdrovende taak om alles bij elkaar te zoeken. Vraag snel een proef-etiket/label aan en ervaar het gemak! 

 

VIB - MSDS - SDS - SAFETY DATASHEET

Veiligheid gaat boven alles

Wij bieden kwaliteit en service om een correct en volledig veiligheidsinformatieblad op te stellen. Wij zorgen ervoor dat jullie gevaarlijke/chemische producten kunnen leveren op een juiste en verantwoorde manier. Wij bouwen met jullie een vertrouwensband op waardoor vertrouwen groeit tot een duurzame relatie.

Als klant bepaal je mede de vormgeving van het veiligheidsinformatieblad. En je vertrouwt ons de inhoud te bepalen. Onze specialisten zijn namelijk op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving, die gelden voor de veiligheidsinformatiebladen, op zowel landelijk als Europees niveau.  Dus voor nu en in de toekomst zorgen we graag voor het opstellen van jouw veiligheidsinformatiebladen.
Aanvragen

1. Offerte
Indien gewenst met geheimhoudingsverklaring en trial-ViB*.

2. Inventarisatie van jouw wensen
O.a. bedrijfslay-out, specifieke product eigenschappen.

3. Opstellen concept ViB
Op basis van ontvangen informatie wordt een ViB opgesteld dat voldoet aan geldende wet- en regelgeving incl. beargumentering van classificatie & inhoud.

4. Review van concept ViB
In overleg wordt het ViB aangepast totdat het voldoet aan de bedrijfseisen met inachtneming van de geldende de wet- en regelgeving.

5. Definitieve versie van ViB
Na akkoord op het concept ViB wordt de definitieve versie opgesteld, gecontroleerd en verzonden naar de klant.

6. Update service
Wij bieden een update service aan om ervoor te zorgen dat het veiligheidsinformatieblad altijd up-to-date blijft en voldoet aan de geldende wet- en regelgeving. Bij de ViB fabriek staat veiligheid altijd voorop. Samen werken we aan een veilige toekomst.

Hoe kunnen we helpen?

Selecteer hiernaast de diensten waar wij mee kunnen helpen en stuur ons een bericht. We nemen dan snel contact op. Als je liever direct wilt bellen of een mail wilt sturen, klik dan op de links hieronder.

  Veiligheidsinformatie altijd bij de hand met pika

  Het bijhouden en updaten van de veiligheidsinformatie binnen de gehele organisatie was nog nooit zo simpel. Met de digitale PIKA is veiligheid voor iedereen en overal beschikbaar.

  • Altijd de nodige informatie bij de hand
  • Altijd op de hoogte van de laatste informatie
  • Alles digitaal

  PIKA is een digitale plek voor jouw werkplekinstructiekaarten. Daarnaast is het een platform voor het delen van veiligheidsinformatiebladen en een plug-in voor webshops om te voldoen aan de eisen vanuit de Europese wetgeving. Benieuwd naar PIKA?

  Alles over PIKA