HET VERTALEN VAN VEILIGHEIDSINFORMATIEBLADEN

ViB – MSDS – SDS – safety datasheet

Vertalen van veiligheidsinformatiebladen

De ViB fabriek zorgt ervoor dat u ook buiten Nederland zonder problemen chemische producten kunt leveren. Wij zorgen voor de correcte veiligheidsinformatiebladen (ViB, SDS, MSDS).

U levert chemische producten levert en uw werk is niet beperkt tot de landsgrenzen. Leveringen naar het buitenland, waar andere talen worden gesproken en andere landelijke wet- en regelgeving gelden, zorgen ervoor dat u ook de juiste veiligheidsinformatiebladen voorhanden moet hebben.

We zorgen ervoor dat het ViB dat is opgesteld vertaald wordt in de taal die u wenst. Is het ViB niet door ons opgesteld, dan checken we het ViB dat u momenteel gebruikt, op kwaliteit en volledigheid. Na deze kwaliteitscheck worden de veiligheidsinformatiebladen omgezet naar de gewenste taal en worden ze gecheckt op de in dat land gelden nationale wet-en regelgeving.

Voordelig omzetten

Ons team van specialisten vertalen veiligheidsinformatiebladen effectief en efficiënt. Maar bovenal werken we nauwkeurig en zorgen we dat niet alleen de taal klopt maar dat de ViB’s ook voldoen aan de wet-en regelgeving in het specifiek land.

Onze werkwijze

VIB vertalen

1. Offerte

indien gewenst met geheimhoudingscontract en trial-ViB*.

2. Inventarisatie van uw wensen

o.a. bedrijfslay-out, specifieke producteigenschappen.

3. Opstellen concept ViB

op basis van ontvangen informatie wordt een ViB opgesteld dat voldoet aan geldende wet-en regelgeving incl. beargumentering van classificatie & inhoud.

4. Review van concept ViB

in overleg wordt ViB aangepast tot het voldoet aan uw eisen en de wet-en regelgeving.

5. Opleveren & updaten ViB’s

a) na goedkeuring worden de ViB’s in pdf aangeleverd.
b) in overleg wordt een planning gemaakt van de updates om te zorgen dat de ViB’s altijd up-to-date blijven.

JA IK WIL GOEDGEKEURDE VIB´S VERTALEN