Veiligheidsinformatiebladen

Het Veiligheidsinformatieblad (ViB) is een wettelijk verplicht document dat informatie verstrekt over de eigenschappen, potentiële gezondheids- en veiligheidsrisico's van een gevaarlijke stof of mengsel.

Veiligheidsinformatiebladen

Veiligheidsinformatiebladen (ViB's) of Safety Data Sheets (SDSs) zijn cruciaal als je gevaarlijke producten of chemicaliën wilt verkopen. Het opstellen van deze documenten vergt echter veel tijd en kennis om ervoor te zorgen dat ze accuraat en up-to-date zijn. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer bedrijven ervoor kiezen om dit uit te besteden aan specialisten.

Laat ons je helpen bij het opstellen van jouw ViB's, zodat je zeker weet dat ze aan alle wettelijke vereisten voldoen. Onze ViB-Specialisten hebben de expertise én software om jouw ViB's efficiënt te beheren en up-to-date te houden, terwijl jij je kunt concentreren op je kernactiviteiten.

De ViB fabriek biedt uitgebreide ViB-diensten aan die voldoen aan de wereldwijde wettelijke vereisten. Ons team van experts staat voor je klaar om nauwkeurige en betrouwbare ViB's op te stellen, zodat je met een gerust hart jouw producten kunt verkopen.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze ViB-diensten. Wij vertellen je graag hoe we jouw bedrijf kunnen ondersteunen bij het opstellen van veiligheidsinformatiebladen.