Digitale werkplekinstructiekaarten

" Onze collega’s op de werkvloer waren niet altijd up-to-date met gevareninformatie. Dat zat ons niet helemaal lekker... " (WML)

Het PIKA platform 

Als gebruiker biedt het PIKA platform mij de mogelijkheid om alle veiligheidsrelevante productinformatie door middel van een Productinformatiekaart (PIKA)/ Werkplekinstructiekaart (WIK) te bekijken.

Zo kan ik op een veilige manier werken met onze chemische producten en blijf ik altijd op de hoogte van de laatste productinformatie.

 • Door de PIKA app heb ik altijd alle nodige informatie bij de hand
 • De informatie die ik heb is altijd up-to-date

 • Ik hoef geen papier meer mee te nemen, alles gaat digitaal

pika mockups

Vraag een gratis demo aan

  Veiligheidsinformatie altijd bij de hand met pika

  Het bijhouden en updaten van de veiligheidsinformatie binnen de gehele organisatie was nog nooit zo simpel. Met de digitale PIKA is veiligheid voor iedereen en overal beschikbaar.

  • Altijd de nodige informatie bij de hand
  • Altijd op de hoogte van de laatste informatie
  • Alles digitaal

  PIKA is een digitale plek voor jouw werkplekinstructiekaarten. Daarnaast is het een platform voor het delen van veiligheidsinformatiebladen en een plug-in voor webshops om te voldoen aan de eisen vanuit de Europese wetgeving. Benieuwd naar PIKA?

  Meer over PIKA

  Andere gebruikers over PIKA

  "Ons team is met PIKA altijd up-to-date met gevareninformatie. Het kost ons geen tijd meer"

  pika_platform

  "Door de PIKA app heb ik altijd alle nodige informatie bij de hand"

  In PIKA kan ik alle producten vinden die wij op de werkvloer gebruiken en kan ik zien wat de eventuele gevaren zijn bij het gebruik van het product. Zodat ik en mijn collega’s veilig kunnen werken.

  pika platform

  "De informatie die ik heb is altijd up-to-date " 

  Doordat ik bij een wijziging een push-notificatie ontvang weet ik dat ik altijd op de hoogte ben van de laatste informatie.

  pike - digitale app

  "Ik hoef geen papier meer mee te nemen, alles gaat digitaal!"

  Ik hoef niet meer te zoeken in een klapper maar ik open de PIKA en heb direct mijn werkplekinstructiekaart bij de hand. Als ik echt specifieke informatie zoek dan kan ik ook direct het veiligheidsinformatieblad inkijken.

  Hoe kunnen we helpen?

  Selecteer hiernaast de diensten waar wij mee kunnen helpen en stuur ons een bericht. We nemen dan snel contact op. Als je liever direct wilt bellen of een mail wilt sturen, klik dan op de links hieronder.