Software

Om je te helpen bij het opstellen van veiligheidsinformatiebladen.

CHEMDOX

CHEMDOX biedt je alle tools die je nodig hebt om je gevaarlijke stoffen en mengsels efficiënt te beheren. Onze software stelt je in staat om veiligheidsinformatiebladen op te stellen, (gevaarlijke) mengsels te classificeren, gegevens voor een etiket te bepalen en nog veel meer. Tijdrovende taken zijn nu eenvoudiger dan ooit tevoren.

De open en flexibele software is ontworpen om je tijd en moeite te besparen. Met CHEMDOX worden veel van de processen voor het beheer van gevaarlijke stoffen geautomatiseerd en uitgevoerd met ondersteuning van onze database.

Ons team van experts staat altijd voor je klaar om je te ondersteunen. CHEMDOX zorgt ervoor dat het systeem voortdurend up-to-date is, zodat je altijd de meest actuele informatie hebt.

Kies voor CHEMDOX en ontdek hoe je gevaarlijke stoffen/mengsels op een eenvoudige en efficiënte manier kunt beheren. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Contact opnemen
De VIB Fabriek

De ViB fabriek & CHEMDOX

De ViB fabriek is al meer dan 10 jaar CHEMDOX partner voor Nederland & België. We kennen het systeem van binnen en buiten en mogen van CHEMDOX dan ook de 1ste lijns helpdesk vragen direct beantwoorden, in het Nederlands, wat wel zo makkelijk is bij deze complexe materie.

Als partner denken we vaak ook mee in de oplossingen die CHEMDOX ontwikkelt. Hierbij zorgen we dat ze aan de specifieke NL-eisen voldoen maar ook dat ze werkbaar blijven. Het partnership is zo stevig dat we sinds kort ook ons eigen PIKA platform aan CHEMDOX hebben kunnen koppelen met alle voordelen van digitale koppeling.

Hoe kunnen we helpen?

Selecteer hiernaast de diensten waar wij mee kunnen helpen en stuur ons een bericht. We nemen dan snel contact op. Als je liever direct wilt bellen of een mail wilt sturen, klik dan op de links hieronder.