Gevaarlijke stoffen app

" Onze klanten zijn niet altijd up-to-date met de gevareninformatie... "

Het PIKA platform 

Ben jij een webshop eigenaar? Dan biedt deze gevaarlijke stoffen app een tal van voordelen! Het is ongelooflijk tijd rovend om bij elk onafhankelijk product veiligheidsrelevante productinformatie in te vullen. Daarom zijn wij bij de ViB Fabriek hier om jou het PIKA platform aan te bieden! Door het PIKA platform te integreren in je webshop kan je op een eenvoudige wijze aan alle wettelijke standaarden voldoen. Benieuwd naar wat je kunt zeggen wanneer je verstandig besluit om te kiezen voor een PIKA integratie?

 • “Door het PIKA platform kan ik heel gemakkelijk de gehele webshop voorzien van alle benodigde veiligheidsinformatie”
 • “Ik bied mijn (online) klanten alle up-to-date veiligheidsinformatie aan per product”
 • “Het scheelt tijd, geld en ik voldoe volledig aan de wetgeving”

Ben jij klaar om de volgende stap te maken in automatisering van je website? Vraag dan hieronder een gratis demo aan! We weten zeker dat je niet meer anders wilt na het uitproberen. Onze cases spreken voor zich!

pika mockups

Vraag een gratis demo aan

  Wat valt er onder gevaarlijke stoffen?

  Onder gevaarlijke stoffen vallen stoffen die potentieel een risico zijn voor de gezondheid en veiligheid van werknemers of anderen die werken met de desbetreffende stoffen. Dit kunnen stoffen zijn die ontstaan door het werk wat verricht wordt, denk hierbij aan bijvoorbeeld houtstof en las rook. Daarnaast kan het ook in verpakte producten verstopt zitten, zoals smeermiddelen, schoonmaakmiddelen en kitten! Het is bijna onmogelijk om als ondernemer te weten bij welk product welke wettelijke informatie hoort, bijna. Het is namelijk wél mogelijk wanneer je de gevaarlijke stoffen app van de ViB fabriek integreert binnen je eigen zaak!

  Waar vind je informatie over gevaarlijke stoffen?

  Oók hier komt het PIKA platform goed van pas! PIKA, wat staat voor productinformatiekaart, zorgt voor alle wettelijke informatie op gevaarlijke stoffen. PIKA is een digitale plek voor jouw werkplekinstructiekaarten. Daarnaast is het een platform voor het delen van veiligheidsinformatiebladen en een plug-in voor webshops om te voldoen aan de eisen vanuit de Europese wetgeving. Benieuwd naar dé gevaarlijke stoffen app, hoe je zelf MSDS opstelt, of andere zaken? Neem dan vooral even contact met ons op hier, we staan je graag te woord!

  Welke stof is het gevaarlijkst?

  De gevaarlijkste stof, zover we weten anno 2023, is Botulinetoxine. Deze ‘gevaarlijkste stof’ verlamt de zenuwen die je spieren sturen. Maar liefst 15 nanogram, ofwel  0,000 000 015 gram, is al dodelijk voor de gemiddelde mens. Wanneer de zenuwen verlamt raken, zorgt dit voor Botulisme. Over Botulisme lees je hier meer!

  Andere leveranciers over PIKA

  " Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten altijd de juiste informatie met zich meedragen. "

  pika_platform

  "Door het PIKA platform hebben al mijn klanten de juiste informatie bij de hand" 

  Met het PIKA platform kan ik met een druk op de knop al mijn klanten de juiste informatie sturen. Hiermee voldoen we aan de verplichting om de informatie te delen. De werknemers van mijn klanten hebben hierdoor altijd de laatste informatie ter beschikking en ik hoef nergens meer over na te denken het gaat vanzelf.

  pika platform

  "De klant heeft geen zorgen meer, altijd alles up-to-date" 

  Als wij als leverancier een wijzing in PIKA maken ontvangen onze klanten een push-notificatie en zien direct wat er gewijzigd is. Hierdoor zijn al onze klanten op hetzelfde moment op de hoogte van wijzigingen.

  pika_platform example

  "Het scheelt tijd, geld en zorgt voor nieuwe tevreden klanten" 

  Doordat wij dit voor onze klanten regelen voegen wij iets extra’s toe aan onze service en ontzorgen wij onze klant het scheelt ons als leverancier geld en tijd en tegelijker tijd helpen we de klant. Een win-win situatie.

  Hoe kunnen we helpen?

  Selecteer hiernaast de diensten waar wij mee kunnen helpen en stuur ons een bericht. We nemen dan snel contact op. Als je liever direct wilt bellen of een mail wilt sturen, klik dan op de links hieronder.