OVER DE VIB FABRIEK

De VIB specialist sinds 2007

Al vanaf 2007 houden wij ons bezig met alle zaken omtrent gevaarlijke stoffen. In 2012 is de focus gelegd op het opstellen van veiligheidsinformatiebladen, werkplekinstructiekaarten en het ondersteunen van bedrijven bij wet- en regelgeving omtrent gevaarlijke stoffen. Toen is officieel de ViB fabriek ontstaan.

De ViB fabriek staat voor kwaliteit en persoonlijke service en we zien het als onze missie u te helpen bij de ingewikkelde opgave te voldoen aan alle eisen die de verantwoordelijkheid van het leveren van en het werken met chemische producten met zich meebrengt.

Op basis van onze kennis en de service die wij bieden proberen wij een vertrouwensband en een goede en duurzame relatie op te bouwen om ook in de toekomst de helpende hand te kunnen blijven bieden.

Dus wilt u op een efficiënte en effectieve manier werken met gevaarlijke stoffen? De ViB fabriek weet precies met welke wet- en regelgeving er rekening gehouden moet worden. Dus neem contact op met onze specialisten van de ViB fabriek. Wij staan voor u klaar en bieden u ondersteuning en advies.

msds

JA IK WIL GOEDGEKEURDE VIB´S AANVRAGEN