BLOG

Even voorstellen… Man Teng Fung

“Wie niet waagt, wie niet wint”, dacht ik toen ik de vacature zag staan bij de ViB fabriek. Dit was met succes! Sinds afgelopen mei ben ik namelijk aangenomen bij de ViB fabriek en ik wil mij aan jullie voorstellen.

Mijn naam is Man Teng Fung en ik zal me nu voornamelijk bezig houden met het opstellen van ViB’s en advies geven aan klanten. Ik heb eerder in mijn loopbaan gewerkt in een SHE afdeling, waardoor ik regelmatig in aanraking kwam met ViB’s. Het begrijpen en interpreteren van de gevaren was een onderdeel van mijn werkzaamheden. Met deze nieuwe baan kan ik me inhoudelijk meer verdiepen hoe deze gevaren tot stand komen en welke classificaties hieraan gekoppeld zijn.

Het motiveert mij om ondersteuning te geven aan de klant door de juiste expertise in huis te hebben en door duidelijk advies te geven.

Ik kijk ernaar uit om mij zo verder te ontwikkelen binnen het hechte team van de ViB fabriek!

0
reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *