BLOG

Even Voorstellen… Erik Repriels

Nadat ik in april dit jaar gestart ben bij de ViB fabriek, is het tijd om mezelf even voor te stellen. Erik Repriels, aangenaam kennismaken.

Als Junior ViB medewerker kom je terecht in een wereld van wetgeving en veiligheid en dat is ergens wel een logisch vervolg voor mijn loopbaan. Ik was eerder in het lab en op de productievloer in aanraking gekomen met ViB’s en het fascineerde me wel wie die documenten opmaakt en waar men zich op baseert. Ik leer nu hoe het werkt aan de andere kant van dat verhaal en gelukkig kan dat in een hechte groep waar je voelt dat er heel wat kennis aanwezig is. Dat maakt de ViB fabriek de ideale plaats om bij te leren en om mezelf te bekwamen.

Dus tot binnenkort, dan maak ik met veel plezier goede veiligheidsbladen voor jullie!

 

0
reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *