BLOG

Vacature Consultant Veiligheidsinformatiebladen

Vanwege de exponentiële groei en ontwikkeling van de VIB fabriek zijn we op zoek naar een Consultant Veiligheidsinformatiebladen (VIB, SDS). De VIB fabriek is een familiair, internationaal opererend bedrijf gespecialiseerd in het opstellen van Veiligheidsinformatiebladen (VIB, SDS), product informatiekaarten (PiKa) en advisering m.b.t. regelgeving omtrent gevaarlijke stoffen. Op basis van (chemische) data van klanten, zoals recepturen, stel je VIB’s samen zodat deze aan de juiste wet- en regelgeving voldoen.  

Uitdaging
Het opstellen van VIB’s is een specialistische en nauwkeurige taak die veel inhoudelijke kennis vraagt op het gebied van chemie, ARBO, veiligheid en andere wet- en regelgeving. Met jouw aanpak en manier van werken adviseer en overtuig je klanten maar ben je ook in staat ingewikkelde wetgeving voor de gebruiker begrijpelijk te maken. Hierdoor draag je bij aan een veilige (werk)omgeving voor iedereen die in aanraking komt met chemische stoffen. Daarnaast ben je ook actief betrokken bij alle ontwikkelingen in en met het bedrijf op het gebied van technologie, marketing & sales. Denk hierbij aan de ontwikkeling van ons PIKA-platform. Zo kun je je eigen carrière ontwikkelen maar draag je ook bij aan de groei en diversiteit van ons bedrijf wat DE naam in de markt is op vlak van VIB/SDS 

De ideale kandidaat 

De ideale kandidaat dient bij voorkeur aan de volgende criteria te voldoen:  

  • Afgeronde MBO(+) opleiding op vlak van Laboratorium, Chemie of ARBO 
  • Passie voor chemie, ARBO en (arbeids)veiligheid 
  • Gestructureerd en administratief kunnen werken 
  • In staat om klanten te kunnen adviseren en een goede vertaalslag van theorie naar praktijk te kunnen maken 
  • Mensen kennen je als iemand die in staat is materie en kennis eigen te maken 
  • Specialistische opleiding en coaching maakt een onderdeel uit van deze functie 

Heb jij de ambitie uit te groeien tot een inhoudelijke vakspecialist, met een communicatieve en marketing-gerichte gedachte, die wil meegroeien en ontwikkelen in ons bedrijf! 

Zoek dan niet verder en solliciteer.   

Het bedrijf 

www.devibfabriek.nl & www.pika.nl  

 Meer info 

  • Ivo Erens 
  • 06-19628218 
  • ivo.erens@devibfabriek.nl 
0
reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.