Fijne feestdagen en de beste wensen voor 2024

Sanne De Rooij - 22 december 2023 -

Beste Lezer,

Wat een bijzonder jaar is het geweest, vol prachtige mijlpalen die we hebben mogen bereiken. We verwelkomden maar liefst vier nieuwe teamleden, en maakten de stap naar een nieuw kantoorpand. Het afgelopen jaar zat vol met zowel grote als kleine successen voor ons.

Graag willen we onze dank uitspreken aan onze gewaardeerde klanten voor hun vertrouwen, evenals aan iedereen waarmee we het genoegen hadden om samen te werken. We kijken ernaar uit om deze samenwerkingen in het komende jaar voort te zetten.

In plaats van een attentie kiezen wij ervoor ons steentje bij te dragen door jaarlijks een donatie te doen aan een goed doel. Dit jaar hebben we gekozen voor het Ronald McDonald Huis Maastricht. Dankzij onze donatie hebben we maar liefst 25 overnachtingen mogelijk kunnen maken voor ouders met een ziek kind in het MUMC+ MosaKids Kinderziekenhuis. Dat betekent 25 onbetaalbare nachtkusjes voor een ziek kind.

Van 25 december tot en met 7 januari zijn we gesloten, zodat ons team de gelegenheid heeft om fris en vol goede moed aan het nieuwe jaar te beginnen.

Namens ons hele team wensen we jou hele fijne kerstdagen en een geweldig nieuwjaar toe!

Met vriendelijke groet,

Team de ViB fabriek